Direktlänk till inlägg 2 juli 2015
Den varmaste dagen valde vi att göra pizza. Inget jag rekommenderar, men gott var det.
Pizzadeg: från martin Johanssons bok, den enkla. Blir två pizzor fast det står att det blir en. Jag kavlar den så tunn så att man kan se Axsjön igenom den
tomatsås: massa färska örter, Vitlök , tomatpuré och ketchup, salt och massa peppar.
Pålägg: spenat från landet, tomatpesto (ej basilikapesto på grund av nötallergi) gräddost, zucchini .
Efteråt slängde vi på färska tomater och basilika. Eftersom en av oss är en riktigt kött-hen slängde en av oss även på parmaskinka.
Kebabsås (OBS hemligt recept!)
Majo (snåla inte )
Gräddfil
Vitlökspulver
Paprikapulver
Curry
Kebabkrydda
Ketchup
Salt, socker och peppar
Rödkålssalladen får ni själva lista ut
Smaklig spis! / The malexander-originals