lillamanhattan

Direktlänk till inlägg 19 juli 2014

Hästa-Rölf rapporterar: Kriget på Lilla Manhattan

Av lillamanhattan - 19 juli 2014 19:13

Under lördagskvällen utspelades ett förödande slag på Lilla Manhattan. Man vs. Wild. Människa mot djur, öga mot öga där det ej var helt uppenbart vem som skulle stå som slutgiltig segrare när dimman från Radarsprayen lagt sig.

Erik själv säger att det enbart finns ett effektivt sätt att avlägsna dessa skadedjur; Radarspray och en dammsugare. Som enda korrespondent har Lilla Manhattans egen tidning fått en intervju med herr Thermaenius.

- Det första man gör är att bedöva de djävlarna med Radarspray rakt in i deras bo. Därefter måste man vara förbannat snabb med dammsugarna. Är du inte det "sticker" de direkt, och då blir det inte roligt kan jag lova.

Som den garvade reporter jag är frågar jag självklart hur Erik sedan gör för att få ut dem ur dammsugaren?

- Jo, du tar återigen Radarspray och sprutar rikligt in i dammsugarpåsen. Efter det gäller det att snabbt som ögat ta ut dammsugarpåsen lägga in den i en platspåse. Glöm för allt i världen inte att knyta igen påsen ordentligt.

Det är tur att vi har Erik.

Jag är nöjd.

 
 
Ingen bild

Erik

19 juli 2014 19:49

Jag måste å det bestämdaste tillägga att man medelst ett stycke pinne trycker ett litet hål i geting boet , efter att man sprutat in radar radar.

 
Ingen bild

Farmor

19 juli 2014 19:50

Geting är en drink jag tycker om.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lillamanhattan - 12 juli 2015 19:12


Fredagsmat på en söndag. Vår variant på Paulo Robertos pestoris med fläskotlett. Mums!! ...

Av lillamanhattan - 10 juli 2015 15:58


Jag åker tåg till Mjölby ca 2 gånger per år. Alla gånger är det ersättning med buss, så även denna gång. Men de är iaf väldigt trevliga på blåklints? Mot Malexander och Malex ...

Av lillamanhattan - 2 juli 2015 17:41


Den varmaste dagen valde vi att göra pizza. Inget jag rekommenderar, men gott var det. Pizzadeg: från martin Johanssons bok, den enkla. Blir två pizzor fast det står att det blir en. Jag kavlar den så tunn så att man kan se Axsjön igenom den ...

Av lillamanhattan - 3 mars 2015 12:34


Gott och enkelt. Fungerar bra till fisk, kött eller buffén. Gör gärna på delikatess potatis och skala dem ej. Blanda olja, flingsalt, blandade hackade örter. Och en klyfta vitlök och lite peppar. Kör in dem i ugnen på ca 225 g tills potatisen är m...

Av lillamanhattan - 2 mars 2015 18:27


smidig, god och enkel. Räcker även till många portioner! Blanda en liten burk creme fraiche och en burk Philadelphia och bred ut i botten av en ugnsfast form. Stek 500 g färs med tacokrydda, bred på köttfärsen. Hacka parika och purjolök fint och ti...

Skapa flashcards