lillamanhattan

Direktlänk till inlägg 18 juli 2014

Laxknytten med aioli och grillad citron

Av lillamanhattan - 18 juli 2014 20:20

Recept
Potatis skivad ( måste förkokas några minuter)
Morot
Broccoli
Sockerärtor
Rödlök
Parika
Lax
Vitlök
Sparris
Skär grönsakerna i lagom stora bitar lägg folie i en skål och lägg i laxbitar. Krydda rikligt med salt, peppar och citronpeppar lägg över övriga ingredienser och salta och peppra igen. Dra åt folien och grilla tills det ser färdigt ut. Servera i foliepaketet tillsammans med sotad citron och aioli. En jätteenkel rätt, som är supergod. Grönsakerna tar mycket smak av varandra. Hoppas det smakar!

Mat
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lillamanhattan - 12 juli 2015 19:12


Fredagsmat på en söndag. Vår variant på Paulo Robertos pestoris med fläskotlett. Mums!! ...

Av lillamanhattan - 10 juli 2015 15:58


Jag åker tåg till Mjölby ca 2 gånger per år. Alla gånger är det ersättning med buss, så även denna gång. Men de är iaf väldigt trevliga på blåklints? Mot Malexander och Malex ...

Av lillamanhattan - 2 juli 2015 17:41


Den varmaste dagen valde vi att göra pizza. Inget jag rekommenderar, men gott var det. Pizzadeg: från martin Johanssons bok, den enkla. Blir två pizzor fast det står att det blir en. Jag kavlar den så tunn så att man kan se Axsjön igenom den ...

Av lillamanhattan - 3 mars 2015 12:34


Gott och enkelt. Fungerar bra till fisk, kött eller buffén. Gör gärna på delikatess potatis och skala dem ej. Blanda olja, flingsalt, blandade hackade örter. Och en klyfta vitlök och lite peppar. Kör in dem i ugnen på ca 225 g tills potatisen är m...

Av lillamanhattan - 2 mars 2015 18:27


smidig, god och enkel. Räcker även till många portioner! Blanda en liten burk creme fraiche och en burk Philadelphia och bred ut i botten av en ugnsfast form. Stek 500 g färs med tacokrydda, bred på köttfärsen. Hacka parika och purjolök fint och ti...

Skapa flashcards