lillamanhattan

Direktlänk till inlägg 2 juli 2014

Receptet på burgarna!

Av lillamanhattan - 2 juli 2014 20:30

Recept på det berömda brödet har ni här! http://www.hamburgare.org/potatisfrallor-ett-annu-mjukare-hamburgerbrod/
Recept burgare
Ca 800g nötfärs
Blanda ca 0.5 dl ströbröd med ca 0.5 dl mjölk låt svälla
Riv en medelstor gullök och lägg i en bunke med färsen. Krydda efter smak och tycke. ( vi använde oss av salt, peppar, ca 0,5 dl barbecue sås och grillkrydda) blanda i ströbrödsblandningen och ett ägg. Pressa i hamburgerpress för bästa resultat! Grilla tills de får fin färg. Servera med hemmagjord aioli eller hamburgerdressing. ( vi gjorde en enkel variant med majonäs, bostongurka, chillisås, ketchup, senap, salt och peppar. Skär upp färska grönsaker och är gärna burgarna med exempelvis henkes goda pommes! Låt det väl smaka! / Daniel och Fia

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lillamanhattan - 12 juli 2015 19:12


Fredagsmat på en söndag. Vår variant på Paulo Robertos pestoris med fläskotlett. Mums!! ...

Av lillamanhattan - 10 juli 2015 15:58


Jag åker tåg till Mjölby ca 2 gånger per år. Alla gånger är det ersättning med buss, så även denna gång. Men de är iaf väldigt trevliga på blåklints? Mot Malexander och Malex ...

Av lillamanhattan - 2 juli 2015 17:41


Den varmaste dagen valde vi att göra pizza. Inget jag rekommenderar, men gott var det. Pizzadeg: från martin Johanssons bok, den enkla. Blir två pizzor fast det står att det blir en. Jag kavlar den så tunn så att man kan se Axsjön igenom den ...

Av lillamanhattan - 3 mars 2015 12:34


Gott och enkelt. Fungerar bra till fisk, kött eller buffén. Gör gärna på delikatess potatis och skala dem ej. Blanda olja, flingsalt, blandade hackade örter. Och en klyfta vitlök och lite peppar. Kör in dem i ugnen på ca 225 g tills potatisen är m...

Av lillamanhattan - 2 mars 2015 18:27


smidig, god och enkel. Räcker även till många portioner! Blanda en liten burk creme fraiche och en burk Philadelphia och bred ut i botten av en ugnsfast form. Stek 500 g färs med tacokrydda, bred på köttfärsen. Hacka parika och purjolök fint och ti...

Skapa flashcards